NOVO! BREZPLAČNO SVETOVANJE OB NAKUPU NOVEGA AVTOMOBILA

Veliko blagovnih znamk, veliko modelov, veliko tehnoloških novosti, ki jih bolj ali manj pred uporabo sploh ne razumemo, različne možnosti financiranja nakupa in konec koncev zapleten izračun stroškov vzdrževanja, je pripeljalo do tega, da je nakup avtomobila postal precej bolj zahteven kot v preteklosti.

Zato smo se pri Flamin Avtu odločili, da bomo naše dolgoletne izkušnje ponudili brezplačno, in sicer v obliki BREZPLAČNEGA SVETOVANJA pred nakupom novega vozila.


BREZPLAČNO SVETOVANJE prinaša veliko prednosti in odgovarja na 5 najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečate ob nakupu avtomobila.


1. Kateri tip vozila naj izberem?


Sicer se zdi odgovor na to vprašanje precej preprost, a vendar. Pri nakupu avtomobila ne smete razmišljati samo na danes in jutri, ampak pomislite, kakšno bo vaše življenje čez dve, tri leta. Načrtujete povečanje družine? Ali bo mogoče ta avtomobil kmalu vozil vaš odrasel otrok? Se boste preselili na obrobje mesta? Menjali službo? Ja, tudi pogled v prihodnost je nujen, ko razmišljate, ali boste kupili limuzino, enoprostorca, SUV ...?


2. Katero dodatno opremo vključiti?


Avtomobili so v zadnjih letih postali tehnološko izjemno dovršeni. Če sta bila še nekaj let nazaj klima in pomočnik ob parkiranju (piskanje ob približevanju) dodatna oprema, sta danes postala standard, o katerem ob nakupu ne sprašujete več. So pa tu novosti, za katere ste že slišali in si njihovo uporabo tudi predstavljate (naprimer ogrevani sedeži, kamera, navigacija ...) in novosti, ki so izjemno koristne, a jih še niste imeli priložnost doživeti (če ste zadnji avto kupili več kot 3 leta nazaj). To so aplikacije za osebno asistenco v primeru okvare, nesreče, pa sistem za prepoznavanje prometnih znakov. Novosti je res veliko in naši svetovalci vam bodo vse zelo dobro predstavili.
3. Kateri način financiranja naj izberem – gotovina, kredit, leasing, staro za novo?
Naši svetovalci bodo pri svetovanju o izbiri vašega načina financiranja še posebej pozorni, saj je naš cilj, da vam pripravimo ponudbo, ki bo za vas najbolj ugodna. Pri tem vam ne bodo pozabili predstaviti vse prednosti in slabosti, ki jih prinaša izbran način financiranja.


4. Kje kupiti avtomobil?


Namesto vas bomo pridobili ponudbe različnih avtohiš po Sloveniji ter vam jih predstavili. Tako se ne boste nikoli več vprašali, kaj bi bilo, če bi ...


5. Kakšni bodo stroški vzdrževanja?


Nakup avtomobila je šele prvi strošek s katerim se vozniki srečate. Res je najvišji, a vendar morate vedeti tudi, kakšni bodo stroški z avtomobilom v prihodnje. Naši svetovalci vam bodo zelo realno in brez olepševanja predstavili vse stroške – od porabe goriva, servisa, menjave gum ... Tako boste že ob nakupu avtomobila imeli res celoten pregled.


Zaradi zagotavljanja najboljše storitve BREZPLAČNO SVETOVANJE trenutno velja za znamke, ki jih zastopamo kot pooblaščen serviser: Opel, Peugeot, Citroen, Suzuki, KIA.


Zagotovite si vaš osebni termin že danes.

Telefon: 024502910

E-pošta: kontaktni.center@flamin.si

 
 
 
 
 
 

Flamin park mobilnosti

Flamin Park Mobilnosti - MARIBOR
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 00
E-mail: kontaktni.center@flamin.si

Flamin Park Mobilnosti - KOPER
Obrtniška ulica 28
6000 Koper

Telefon: 05 611 61 18
E-mail: info@nova-olimpija.si

 
 
 

Lokacije

Flamin
Maribor

Avtohiša Kolmanic & Co
Maribor

Avto City
Maribor

Nova Olimpija
Koper

RDO d.o.o.
Ljubljana

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.