Tretji Oplov X

Tretji Oplov X

09.10.2017

Kot večina avtomobilskih blagovnih znamk, se je tudi Opel precej usmeril v SUV razred vozil, saj je po mokki X in crosslandu X na trg poslal še grandland X. Gre za največjega med Oplovimi SUV-ji. Med glavnimi aduti so prostornost za potnike, prav tako prostor v prtljažniku in učinkoviti, torej varčni motorji.

Opel grandland X je sodoben družinski mestni terenec z značilno Oplovo oblikovano zunanjostjo in notranjostjo. Tako oblika kot materiali so zelo kvalitetni in estetski, notranjost je razumno digitalizirana, saj grandland X še vedno omogoča nastavitev klime preko fizičnega gumba in ne le preko LCD zaslona, kakor je trend pri ostalih znamkah. Velik poudarek je na varnosti in asistenčnih sistemih, ki vozniku pomagajo pri opazovanju dogajanja okrog vozila. Če naštejemo le nekatere: prilagodljive luči, laserski tempomat, zaznavanje nevarnosti naleta, zaznavanje nepozornosti voznika ter zaznavanje vozil v mrtvem kotu.

Kupci lahko izbirajo med dvemi motorji srednjih moči: bencinski 1,2 litrski s 130 kM in 1,6 litrski dizel s 120 kM. Oba bosta zadovoljila vse kupce, saj ponujata dovolj dinamike, navora in moči na vseh vrstah podlage.

Pri Flamin avtu je grandland X na voljo v dveh salonih Opel, v Mariboru in Brežicah. Obiščite naš salon ali pa se prijavite na brezplačno testno vožnjo in podrobno spoznajte Oplovo novost.

Prijava na test: http://flamin-avto.si/prijava_na_testno_voznjo/

 

Kontakt salonov OPEL:

Maribor – 02 450 29 50; prodaja.opel@avtohisa-kolmanic.si

Brežice – 07 499 23 00; prodaja.brezice@avtohisa-kolmanic.si

 
46.52162 15.67475 Flamin Avto (SUZUKI) Maribor Avtomobilska 12
Maribor

Prijava na testno vožnjo

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačno testno vožnjo izbranega vozila.  Ob izbiri lokacije upoštevajte blagovne znamke, ki so na posamezni lokaciji na voljo. Znamke vozil lahko testirate na sledečih lokacijah:

  • OPEL (Flamin MARIBOR ali Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
  • PEUGEOT (Avtohiša Kolmanič MARIBOR ali Nova Olimpija KOPER)
  • CITROEN (Avto City MARIBOR)
  • KIA (Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
  • SUZUKI (Flamin Avto MARIBOR ali Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
    1. Podjetje Flamin Avto d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.
 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.