NOVI CITROËN BERLINGO – Vaš poslovni uspeh se lahko nadaljuje

NOVI CITROËN BERLINGO – Vaš poslovni uspeh se lahko nadaljuje

16.02.2018

Vrhunska prostornost, izjemna varnostna oprema, tretja generacija.

V drugi polovici leta pričakujemo že tretjo generacijo Citroën Berlinga. Spremembe, v primerjavi s prejšnjim modelom, so opazne. Velik zaslon na dotik, nov trikraki volan, že dobro poznani »airbump-i«, bolj naprej pomaknjeno vetrobransko steklo, še bolj izrazito izražena pripadnost znamki.

Pomemben korak naprej pa je Citroën napravil v varnostni asistenci. Na voljo je 19 sistemov aktivne varnosti. Najpomembnejši so:

-          Radarski tempomat;

-          Grip Control;

-          Head-up prikazovalnik;

-          Samodejno parkiranje…

Nakladalne dolžine je od 2,7 do 3,05 m (v različici XL). Velik prtljažnik je zdaj še večji – zrasel je za dodatnih 100 litrov (skupaj zdaj 775 litrov). Odlagalnih mest prav tako ne bo zmanjkalo.

Na voljo bodo bencinsko in dizelsko gnana vozila. Moč bo izbrati med 110 in 130 konjskimi močmi pri turbobencinskem motorju in 75, 100 ali 130 konjskimi močmi pri turbodizelskem motorju.

Konec leta naj bi bila predstavljena tudi odlično sprejeta izvedba furgona za obrtnike, ki potrebujejo modernega, vsestranskega in domiselnega dostavnika.

Klemen Vozel

Manager prodaje pravnim osebam

Telefon: +386 (0)1 513 61 80

Mobilni: +386 (0)31 787 406

klemen.vozel@flamin-avto.si

 
46.52162 15.67475 Flamin Avto (SUZUKI) Maribor Avtomobilska 12
Maribor

Prijava na testno vožnjo

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačno testno vožnjo izbranega vozila.  Ob izbiri lokacije upoštevajte blagovne znamke, ki so na posamezni lokaciji na voljo. Znamke vozil lahko testirate na sledečih lokacijah:

  • OPEL (Flamin MARIBOR ali Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
  • PEUGEOT (Avtohiša Kolmanič MARIBOR ali Nova Olimpija KOPER)
  • CITROEN (Avto City MARIBOR)
  • KIA (Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
  • SUZUKI (Flamin Avto MARIBOR ali Avtohiša Kolmanič BREŽICE)
    1. Podjetje Flamin Avto d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.
 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.