Marec v Flamin avtu nudi še več

Marec v Flamin avtu nudi še več

13.03.2019

Dobrodošli na koncu ptujske desno! Z ambicijo več kot prodajalec, več kot serviser vam na enem mestu nudimo širok nabor vozil in servisnih storitev za znamke Opel, Suzuki, Citroen, Peugeot ter novim centrom rabljenih vozil. V mesecu marcu izpostavljamo:

 

Oplovih 24ur

Že 15 leto zapored je kupcem novih osebnih vozil na voljo izjemna ponudba. Tokrat le 15. In 16.03. Pošlji povpraševanje opel@flamin.si

 

 Suzuki na Koroškem

Do konca tega meseca smo vozila postavili na test in ogled v Ravne na Koroškem. Ogledate si jih lahko pri našem partnerju Avto center Ravne d.o.o.. Pošlji povpraševanje: suzuki@flamin.si

 

Peugeotovih 72 ur

Od ponedeljka, 18.3. do srede, 21.3. smo Vam v Avtohiši Kolmanič pripravili prav posebnih 72 ur, v katerih smo Vam pripravili posebno ugodne cene novih vozil Peugeot s popusti vse do 4.500€, poleg tega Vam bomo dodali še poln rezervoar goriva.

Po akciji v februarju je ostalo le še nekaj službenih vozil po izjemno ugodni ceni. Pohitite, da se ne odpeljejo pred vami!

 

Citroen po izjemnih cenah

Ob 100-letnici Citroëna ne zamudite izjemne jubilejne ponudbe. Bodite radovedni in preizkusite zadnjega v seriji presežkov C5 aircross!

 

 

Rabljena vozila z garancijo

Na zalogi več kot pregledanih 80 vozil, preverite na novem prodajnem mestu! 02 450 29 40

 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.