Novice

 
Razvrsti po:
 
 • REGISTRACIJA TLAKA V PNEVMATIKAH

  11.12.2016

  Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah je obvezen od 01.11.2014
  Več o ...
   
 • Menjava LETNEGA ČASA nam je prinesla menjavo URE na vašem avtomobilu

  08.11.2016

  Menjava LETNEGA ČASA nam je prinesla menjavo URE na vašem avtomobilu Kako to storiti? Za vas pripravili hitri napotek nastavitve ure v avtomobilu za tri blagovne znamke
  Več o ...
   
 • DS automobiles - FRANCOSKI PRESTIŽ V NAŠEM SALONU

  10.10.2016

  DS sta brez dvoma najbolj znani črki francoskega Citroëna, spomin na slavno avtomobilsko preteklost. Od nedavnega je DS samostojno avtomobilsko ime znotraj skupine PSA. DS kot avtomobilska znamka je seveda tesno povezana s prej omenjenim Citroënom. Prvič je bil Citren DS predstavljen na pariškem avtosalonu. Takoj po predstavitvi je avtomobil dobil 12.000 naročil. Po dvajsetih letih proizvodnje so prodali 1.5 milijona avtomobilov iz DS serije.
  Več o ...
   
 • Jesenske novosti pri Flamin Avto

  12.09.2016

  Prihajajoča jesen bo pri Flamin Avto precej pestra, saj večina proizvajalcev vozil iz naše ponudbe, je napovedalo prihod novih vozil. Najbolj aktivni so pri Peugeot in Citroenu, saj so napovedali kar dve novosti, ki bosta kmalu pri nas.
  Več o ...
   
 • ZAKAJ AVTOMOBIL POTREBUJE »FACELIFT«?!?

  17.08.2016

  Kaj je lepota? Iskanje odgovora na to vprašanje, ima dolgo zgodovino, vendar nanj še vedno nihče ni dokončno odgovoril. Vsak ima na to vprašanje svoj odgovor. Vsakdo si prizadeva za lep videz, saj ta pripomore tudi k boljši kakovosti življenja, vendar velja tudi, da vsak človek lepoto pojmuje po svoje in da se koncept lepote s kulturo in raso spreminja. Želja po mlajšem, lepšem oziroma privlačnejšem videzu je skupna vsem ljudem, ne glede na raso, spol, starost, poklic ali gmotni položaj. Enako se dogaja z avtomobili. Starajo se. Nekaterim je to všeč in so ljubitelji oldtimerjev, večina želi moderno.
  Več o ...
   
 • Kleparske in ličarske storitve

  13.07.2016

  Žal se vedno prehitro zgodi neljubi dogodek, ki povzroči manjše, včasih tudi večje poškodbe avtomobila. Profesionalno in brezhibno odpravo napak vam bodo uredili naši mojstri, ki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo v najhitrejšem možnem času prav takšno, kot pred nezgodo. Za popravilo vašega vozila bodo uporabili vso svoje znanje in najboljše materiale in nadomestne dele.
  Več o ...
   
 • NAGRADNA IGRA "PEUGEOTOV POTEP Z RADIEM CAPRIS"

  13.03.2016

  Dan žena smo letos na Novi Olimpiji potegnili čez cel teden. Vsak dan smo podelili 100 rož na različnih lokacijah po Obali. Zadnji dan Peugeotovega potepa je bilo žrebanje, kjer je bila izžrebana ...
  Več o ...
   
 • Kaj je Mirror Screen ?

  06.03.2016

  S funkcijo Mirror Screen lahko pametni telefon upravljate preko zaslona na dotik vašega vozila.
  Več o ...
   
 • NOVA Opel ASTRA - Sistem Opel Eye

  10.01.2016

  Pri razvoju nove Astre so Oplovi inženirji veliko pozornost namenili varnosti. Prav sistem Opel Eye je eden od glavnih elementov, ki je zvišal nivo varnosti in bo preprečil marsikatero nesrečo. Opel Eye ni prišel z novo Astro ampak je bil že v uporabi pri drugih Oplih, vendar je bil za Astro dodelan z novo kamero, ki ima precej večje zmogljivosti.
  Več o ...
   
 • NOVA Opel ASTRA - IntelliLux matrične LED luči

  09.11.2015

  Nova Opel Astra je s prihodom na trg ni le razburkala razred v katerega spada, ampak je s svojimi inovativnimi rešitvami posegla tudi na visok cenovni razred vozil. Njene novosti Opel Eye, Opel On-Star, masažni sedeži s certifikatom AGR in inovacija IntelliLux matričnih LED luči smo do sedaj poznali le v poslovnih vozilih višjega cenovnega ranga.
  Več o ...
   
 
Prvi23456ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.