Novice

 
Razvrsti po:
 
 • NOVI model OPEL CROSSLAND X

  11.05.2017

  Izjemna prilagodljivost, vrhunske inovacije in oblika vam omogočajo udobno in predvsem varno vožnjo. Preberite, zakaj je novi Opel Crossland X dobra izbira za nakup in se udeležite brezplačne testne vožnje.
  Več o ...
   
 • OPEL JE POLEG NOVE INSIGNIE PREDSTAVIL TUDI CROSSLAND X

  28.03.2017

  Na 24. avtomobilski salon v Ljubljani, ki je po 16.-ih letih znova prava paša za oči avtomobilskim navdušencem...
  Več o ...
   
 • Nagradna igra ''Peugeotov potep z radiem Capris"

  14.03.2017

  Vsak dan smo podelili 100 rož na različnih lokacijah po Obali. Vsaka prejemnica rože je lahko sodelovala v nagradnem žrebanju za letne pnevmatike v vrednosti do 500 eur.
  Več o ...
   
 • Največja nagrada leta 2016 v roke Peugeot Flamin Avto - Nova Olimpija iz Kopra

  09.01.2017

  Podjetje P Automobil Import, ki v Sloveniji zastopa znamko Peugeot, je tradicionalno podelilo priznanja najboljšim koncesionarjem in to nagrado so si letos prislužili naši sodelavci iz Flamin Avto - Nove Olimpije.
  Več o ...
   
 • REGISTRACIJA TLAKA V PNEVMATIKAH

  11.12.2016

  Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah je obvezen od 01.11.2014
  Več o ...
   
 • Menjava LETNEGA ČASA nam je prinesla menjavo URE na vašem avtomobilu

  08.11.2016

  Menjava LETNEGA ČASA nam je prinesla menjavo URE na vašem avtomobilu Kako to storiti? Za vas pripravili hitri napotek nastavitve ure v avtomobilu za tri blagovne znamke
  Več o ...
   
 • DS automobiles - FRANCOSKI PRESTIŽ V NAŠEM SALONU

  10.10.2016

  DS sta brez dvoma najbolj znani črki francoskega Citroëna, spomin na slavno avtomobilsko preteklost. Od nedavnega je DS samostojno avtomobilsko ime znotraj skupine PSA. DS kot avtomobilska znamka je seveda tesno povezana s prej omenjenim Citroënom. Prvič je bil Citren DS predstavljen na pariškem avtosalonu. Takoj po predstavitvi je avtomobil dobil 12.000 naročil. Po dvajsetih letih proizvodnje so prodali 1.5 milijona avtomobilov iz DS serije.
  Več o ...
   
 • Jesenske novosti pri Flamin Avto

  12.09.2016

  Prihajajoča jesen bo pri Flamin Avto precej pestra, saj večina proizvajalcev vozil iz naše ponudbe, je napovedalo prihod novih vozil. Najbolj aktivni so pri Peugeot in Citroenu, saj so napovedali kar dve novosti, ki bosta kmalu pri nas.
  Več o ...
   
 • ZAKAJ AVTOMOBIL POTREBUJE »FACELIFT«?!?

  17.08.2016

  Kaj je lepota? Iskanje odgovora na to vprašanje, ima dolgo zgodovino, vendar nanj še vedno nihče ni dokončno odgovoril. Vsak ima na to vprašanje svoj odgovor. Vsakdo si prizadeva za lep videz, saj ta pripomore tudi k boljši kakovosti življenja, vendar velja tudi, da vsak človek lepoto pojmuje po svoje in da se koncept lepote s kulturo in raso spreminja. Želja po mlajšem, lepšem oziroma privlačnejšem videzu je skupna vsem ljudem, ne glede na raso, spol, starost, poklic ali gmotni položaj. Enako se dogaja z avtomobili. Starajo se. Nekaterim je to všeč in so ljubitelji oldtimerjev, večina želi moderno.
  Več o ...
   
 • Kleparske in ličarske storitve

  13.07.2016

  Žal se vedno prehitro zgodi neljubi dogodek, ki povzroči manjše, včasih tudi večje poškodbe avtomobila. Profesionalno in brezhibno odpravo napak vam bodo uredili naši mojstri, ki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo v najhitrejšem možnem času prav takšno, kot pred nezgodo. Za popravilo vašega vozila bodo uporabili vso svoje znanje in najboljše materiale in nadomestne dele.
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

Flamin park mobilnosti

Flamin Park Mobilnosti - MARIBOR
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 00
E-mail: kontaktni.center@flamin.si

Flamin Park Mobilnosti - KOPER
Obrtniška ulica 28
6000 Koper

Telefon: 05 611 61 18
E-mail: info@nova-olimpija.si

 
 
 

Lokacije

Flamin
Maribor

Avtohiša Kolmanic & Co
Maribor

Avto City
Maribor

Nova Olimpija
Koper

RDO d.o.o.
Ljubljana

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.