Novice

 
Razvrsti po:
 
 • Čas za menjavo letne za zimske pnevmatike

  11.10.2015

  Zunanje temperature padajo, vse pogosteje nas zunaj čaka dež, tudi slana. In to je čas, ko moramo nujno poskrbeti za menjavo letnih pnevmatik v zimske. Po zakonu je sicer obvezna uporaba zimskih pnevmatik med 15. novembrom in 15. marcem, a vseeno se je potrebno prilagoditi tudi vremenu.
  Več o ...
   
 • Predstavitev gospodarskih vozil OPEL

  09.10.2015

  Po podatkih statističnega urada je v Sloveniji več kot 182.000 registriranih podjetij. Z redkimi izjemami prav vsi potrebujete za uspešno delo vsaj eno gospodarsko vozilo. Seveda pričakujete, da bo le-to učinkovito, zanesljivo in predvsem tudi varčno.
  Več o ...
   
 • Iz Frankfurta v Flamin Avto

  22.09.2015

  Na 66. Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu so bile predstavljene novosti vseh petih blagovnih znamk, ki so v ponudbi Flamin Avto. Zato bo ponudba v salonih Flamin Avto v kratkem še bolj pestra.
  Več o ...
   
 • Nagradna igra "Označite pravi naslov največjega prodajanega salona in servisa Peugeot na Primorskem in zadenite vikend paket z vozilom Peugeot''

  01.09.2015

  ZAPISNIK ŽREBANJA NAGRADNE IGRE "Označite pravi naslov največjega prodajanega salona in servisa Peugeot na Primorskem in zadenite vikend paket z vozilom Peugeot"
  Več o ...
   
 • Tudi avtomobili imajo radi priboljške

  23.08.2015

  Ste kdaj pomislili da bi svojemu vozilu privoščili nekaj več, tako kot včasih privoščite sebi?
  Več o ...
   
 • Nasvet iz delavnice: Z avtom na počitnice

  13.07.2015

  Nekaj mesecev nazaj ste opravili redni servis in počutite se brez skrbi. Vaš avto dela brez težav. Pa je res tako? Na žalost se velikokrat ravno v napačnem času zgodi kakšna nevšečnost. Preprečite, da se vam le-ta zgodi med letošnjim dopustom. Zdaj je še pravi čas in naši serviserji so v polni pripravljenosti, da hitro in učinkovito poskrbijo za vaš avtomobil, da boste RES brez skrbi.
  Več o ...
   
 • Nasvet iz delavnice: John Bean za boljšo optiko

  14.06.2015

  Pravilna nastavitev podvozja je ključnega pomena za dobro in varno vožnjo, pa tudi za manjšo obrabo pnevmatik. Najsodobnejša 3D naprava John Bean zadnje generacije omogoča pravilno in kakovostno namestitev najzahtevnejšim vozilom, tudi na tovornih vozilih. Naredite test. Med vožnjo, za trenutek izpustite krmilo vozila in če vaš avto zavija levo ali desno se nemudoma zapeljite do vašega prodajalca vozil ali do mehanika. Pozor! Pred testom preverite, da je cesta prazna in bodite popolnoma zbrani.
  Več o ...
   
 • Nasvet iz delavnice: Alergiki boste prvi občutili koristnost rednega servisa klime

  14.05.2015

  Alergiki boste prvi občutili koristnost rednega servisa klime Danes je klima v avtomobilu nepogrešljiva. A žal se večina voznikov ne zaveda, da jo je potrebno redno servisirati. Le pravilno napolnjena klima bo delovala 100 % učinkovito in brez neprijetnih vonjav. Prvi, ki občutijo posledice nerednega servisiranja klime so ljudje z alergijskimi obolenji. Redno servisirana in vzdrževana klima je ključna za vaše zdravje, saj se v mesecih uporabe v njej nakopiči vlaga in umazanija. Z redno menjavo filtra boste preprečili glavobole in slabost ter obvarovali vaš dihalni sistem.
  Več o ...
   
 • Nasvet iz delavnice: Vozite in varčujte

  06.04.2015

  Ste tudi vi že slišali za nasvete, da lahko dejansko privarčujete pri vožnji? Pa ste že dejansko poskusili kaj od tega? Verjetno ne. A glede na cene bencina in nafte, ki se gibljejo precej nad enim evrom je sedaj mogoče pravi čas, da zadevo vzamete zelo resno. Izkušnje in meritve namreč kažejo, da lahko privarčujete do 20 %. Da bi bil rezultat kar se da optimalen, bo potrebno spremeniti vaš način vožnje in še bolje skrbeti za svoj avto. Poskusite upoštevati eden ali dva nasveta za začetek.
  Več o ...
   
 • PEUGEOTOV POTEP Z RADIO CAPRIS

  23.03.2015

  NAGRADNA IGRA za MATERINSKI DAN:)
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.