Novice

 
Razvrsti po:
 
 • NAGRADNA IGRA "PEUGEOTOV POTEP Z RADIEM CAPRIS"

  13.03.2016

  Dan žena smo letos na Novi Olimpiji potegnili čez cel teden. Vsak dan smo podelili 100 rož na različnih lokacijah po Obali. Zadnji dan Peugeotovega potepa je bilo žrebanje, kjer je bila izžrebana ...
  Več o ...
   
 • Kaj je Mirror Screen ?

  06.03.2016

  S funkcijo Mirror Screen lahko pametni telefon upravljate preko zaslona na dotik vašega vozila.
  Več o ...
   
 • NOVA Opel ASTRA - Sistem Opel Eye

  10.01.2016

  Pri razvoju nove Astre so Oplovi inženirji veliko pozornost namenili varnosti. Prav sistem Opel Eye je eden od glavnih elementov, ki je zvišal nivo varnosti in bo preprečil marsikatero nesrečo. Opel Eye ni prišel z novo Astro ampak je bil že v uporabi pri drugih Oplih, vendar je bil za Astro dodelan z novo kamero, ki ima precej večje zmogljivosti.
  Več o ...
   
 • NOVA Opel ASTRA - IntelliLux matrične LED luči

  09.11.2015

  Nova Opel Astra je s prihodom na trg ni le razburkala razred v katerega spada, ampak je s svojimi inovativnimi rešitvami posegla tudi na visok cenovni razred vozil. Njene novosti Opel Eye, Opel On-Star, masažni sedeži s certifikatom AGR in inovacija IntelliLux matričnih LED luči smo do sedaj poznali le v poslovnih vozilih višjega cenovnega ranga.
  Več o ...
   
 • Čas za menjavo letne za zimske pnevmatike

  11.10.2015

  Zunanje temperature padajo, vse pogosteje nas zunaj čaka dež, tudi slana. In to je čas, ko moramo nujno poskrbeti za menjavo letnih pnevmatik v zimske. Po zakonu je sicer obvezna uporaba zimskih pnevmatik med 15. novembrom in 15. marcem, a vseeno se je potrebno prilagoditi tudi vremenu.
  Več o ...
   
 • Predstavitev gospodarskih vozil OPEL

  09.10.2015

  Po podatkih statističnega urada je v Sloveniji več kot 182.000 registriranih podjetij. Z redkimi izjemami prav vsi potrebujete za uspešno delo vsaj eno gospodarsko vozilo. Seveda pričakujete, da bo le-to učinkovito, zanesljivo in predvsem tudi varčno.
  Več o ...
   
 • Iz Frankfurta v Flamin Avto

  22.09.2015

  Na 66. Mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu so bile predstavljene novosti vseh petih blagovnih znamk, ki so v ponudbi Flamin Avto. Zato bo ponudba v salonih Flamin Avto v kratkem še bolj pestra.
  Več o ...
   
 • Nagradna igra "Označite pravi naslov največjega prodajanega salona in servisa Peugeot na Primorskem in zadenite vikend paket z vozilom Peugeot''

  01.09.2015

  ZAPISNIK ŽREBANJA NAGRADNE IGRE "Označite pravi naslov največjega prodajanega salona in servisa Peugeot na Primorskem in zadenite vikend paket z vozilom Peugeot"
  Več o ...
   
 • Tudi avtomobili imajo radi priboljške

  23.08.2015

  Ste kdaj pomislili da bi svojemu vozilu privoščili nekaj več, tako kot včasih privoščite sebi?
  Več o ...
   
 • Nasvet iz delavnice: Z avtom na počitnice

  13.07.2015

  Nekaj mesecev nazaj ste opravili redni servis in počutite se brez skrbi. Vaš avto dela brez težav. Pa je res tako? Na žalost se velikokrat ravno v napačnem času zgodi kakšna nevšečnost. Preprečite, da se vam le-ta zgodi med letošnjim dopustom. Zdaj je še pravi čas in naši serviserji so v polni pripravljenosti, da hitro in učinkovito poskrbijo za vaš avtomobil, da boste RES brez skrbi.
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.