Skupina Flamin Avto

Skupina Flamin Avto

Skupina Flamin Avto združuje vsa podjetja znotraj sistema Flamin Holding, ki vam nudijo avtomobilistične usluge, torej od prodaje novih in rabljenih vozil, servisa za vsa vozila, nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila do registracije in zavarovanja vseh vrst vozil.

Podjetje Flamin Avto d.o.o. je bilo ustanovljeno avgusta 2005 in je prvotno delovalo kot celovit program ponude rabljenih vozil – FLAMIN AVTO Rabljena vozila.

V letu 2009 se je glede na spremembe na avtomobilističnem trgu in glede na potrebo zadostitve zahtev in želja strank prestrukturiralo v skupino in pod seboj združilo vseh 6 avtohiš znotraj sistema Flamin Holding in podjetje RDO d.o.o, ki s svojo široko ponudbo originalnih in originalom enakovrednih nadomestnih delov in dodatne opreme, dopolnjuje celostno ponudbo avtomobilističnih storitev skupine Flamin Avto.

 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.