Odkup rabljenih vozil

Želite vaše rabljeno vozilo čim prej prodati? Ne izgubljate časa s pripravo oglasov in srečanj s potencialnimi kupci, oglasite se pri nas in strokovno vam bomo svetovali. V vseh salonih Flamin Avto (lokacije) vam ponujamo odkup vašega rabljenega vozila.

Imamo večletne izkušnje na področju avtomobilizma, tako s podajo rabljenih in novih vozil, kot tudi servisom. Poznamo vse postopke nakupa in prodaje vozil, zato boste lahko celoten postopek prodaje vozila opravili na enem mestu (velja za Maribor).

Vozilo za cenitev strokovno pregledamo in določimo odkupno ceno, glede na stanje vozila. Pri cenitvi upoštevamo letnik vozila, prevožene kilometre, servisno knjigo, vizualni izgled, vzdrževanost vozila…Po končani cenitvi določimo odkupno ceno, ki je skupek vseh dejavnikov. Takoj po odkupu vam dogovorjeno odkupno ceno nakažemo na vaš TRR.

Če za vaše vozilo, ki ga želite prodat plačujete še leasing, po cenitvi uredimo tudi poplačilo leasinga, ostanek vam takoj nakažemo na vaš TRR.

 

KONTAKTI ODKUPA RABLJENIH VOZIL

Flamin Avto – MARIBOR

Uroš Slaviček, prodaja in odkup rabljenih vozil

Tel. 024502941

rabljena.vozila@flamin-avto.si

Flamin Avto – BREŽICE

Mitja Ficko, prodaja in odkup rabljenih vozil

Tel. 074992313 in 074992312

brezice@avtohisa-kolmanic.si

Flamin Avto – KOPER

David Radešič, prodaja in odkup rabljenih vozil

Tel. 056116113

peugeot@nova-olimpija.si

 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.