Flaminov svet rešitev za poslovne uporabnike

Po podatkih statističnega urada, je v Sloveniji leta 2016 poslovalo več kot 196.000 registriranih podjetij. Z redkimi izjemami prav vsi potrebujete za uspešno delo vsaj eno gospodarsko vozilo. Seveda pričakujete, da bo le-to učinkovito, zanesljivo in predvsem tudi varčno. V široki paleti gospodarski vozil pri Flamin Avto boste zagotovo našli vozilo, ki bo idealno za vaše delo. Izbirate lahko med tremi znamkami gospodarskih vozil, Peugeot, Citroen in Opel. Za vse velja, da ponujajo zanesljiva in varčna gospodarska vozila, ponujajo male dostavnike in vse do velikih kombiniranih vozil. V ponudbi je tudi veliko dodatna opreme, kot so strešni nosilci, vlečne kljuke, ponujamo pa tudi predelavo vozil v potujočo delavnico.

Ponudba poslovnih vozil po znamkah in kontakt:

PEUGEOT

Osebna vozila >>

Gospodarska vozila >>

CITROEN

Osebna vozila >>

Gospodarska vozila >>

OPEL

Osebna vozila >>

Gospodarska vozila >>

SUZUKI

Osebna vozila >>

KIA

Osebna vozila >>

 

 
 
 

Vaše vprašanje

 

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec in pridobite več informacij o naši ponudbi za podjetja. Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Podjetje Flamin Avto d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.