Stilski preporod Peugeot 208 je vpeljal in utrdil nove estetske zapovedi znamke. Lebdeča okrasna maska, svetlobno prepoznavna podoba, zadnje luči v obliki bumeranga in vse druge še tako majhne podrobnosti se popolnoma ujemajo z ostalimi površinami. Izklesan in atletski videz a hkrati tudi brezhiben in uglajen stil sta znamko Peugeot popeljala proti novi in zapeljivi sodobnosti, ki nakazuje na čutnost in energijo, lahkotnost in nagajivost. Obe karoserijski različici se ponašata s povsem različno končno obdelavo, trivratna izvedenka s premično zadnjo bočno steno pa spominja na enega od slavnih prednikov.

Njegov stil izražajo vertikalno umeščena okrasna maska, na kateri odslej kraljuje simbol leva, pokrov motornega prostora ostrih linij in LED osvetlitev, PEUGEOT i-Cockpit® je pridobil kapacitivni zaslon na dotik, ki omogoča optimalno hitrejši dostop do funkcij in ima novo grafično podobo.

Crossover 2008 je robusten kot športna terenska vozila ter kompakten kot mestni avtomobil. V njem so združeni različni svetovi, da lahko ponudi še udobnejšo mestno vožnjo. Je modularen, zato se lahko prilagodi vsaki situaciji.

Novi SUV PEUGEOT 3008 je s svojimi močnimi aduti namenjen zahtevnim kupcem, ki se želijo razlikovati od ostalih in iščejo nove izkušnje. S svojim spektakularnim vozniškim mestom PEUGEOT i-Cockpit® nove generacije, izjemno navdahnjenim oblikovanjem, dodelano zgradbo in visokotehnološko opremo je novo športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 prepričalo tudi najbolj zahtevne in postal Evropski in slovenski avto leta 2017.

Ime ostaja enako, celoten koncept pa je povsem spremenjen: novi SUV PEUGEOT 5008 vstopa na novo področje, med velika športno terenska vozila s sedmimi sedeži segmenta C.

PEUGEOT 301 je vozilo, ki ga je znamka razvila posebej za avtomobilski segment B limuzin. Njegov uspeh temelji na prepoznanih odlikah, kot sta prostoren potniški prostor in prtljažnik, najboljša v tem segmentu, dinamična vodljivost, ki je plod PEUGEOTOVEGA strokovnega znanja, ter dizajn, prilagojen lokalnim potrebam.

Stil Peugeota 508, pri katerem so nas navdihnile brezhibno uravnovešene in čiste linije, odraža elegantno, trdno in kakovostno izdelavo.

Že prvi pogled na izvedenko Partner Tepee razkrije, da gre za kompaktno večnamensko vozilo z izrazitim stilom, ki vas bo navdihnilo, da boste odpotovali tako daleč, kot še nikoli poprej in se pri tem tudi zabavali. Nova prednja žarometa z LED* diodami poudarjata svojstveno podobo prednjega dela ter izražata dinamičen in sodoben videz vozila. Njegove linije nemudoma razkrijejo nadvse prostorno notranjost in enostaven vstop v vozilo, ugodje v vožnji in počutje v vozilu, ki ga potrjujeta inovativna oprema in premišljeno zasnovano udobje.

*Za doplačilo, odvisno od izvedenke.

Uživajte v razkošnih in široko odprtih prostorih novega PEUGEOT Travellerja. Izrazit dizajn, vozne lastnosti, ki so plod izkušenih PEUGEOT strokovnjakov, BlueHDi Euro 6 motorji, eleganca in premium udobje, skupaj ustvarijo mirno in udobno potovanje.

 
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 00
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.