Servisne storitve Flamin Avto

Kakovost in strokovnost, vse na enem mestu!

Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Poleg osnovnih storitev servisiranja vašega vozila vam nudimo tudi nekatere dopolnilne storitve:

  • vulkanizerske storitve
  • preventivni pregledi in priprava vozila na tehnični pregled
  • polnjenje klim in dezinfekcija klimatskega sistema
  • montaža parkirnih senzorjev
  • montaža dodatne opreme in naprav povezanih z avtoelektriko (avtoradiji, brezžične povezave)
  • pranje vozila

Zavedamo se, da je kljub naši vrhunski opremi, stalnim prizadevanjem in izobraževanju servisnega osebja kljub temu težko delati brez napak, zato vas prosimo, da nam pišete in nas stalno opozarjate na možnosti izboljšav in morebitne pomanjkljivosti. Hvaležni vam bomo hkrati pa vam obljubljamo, da se bomo potrudili, da boste od nas odhajali zadovoljni in se boste z veseljem spet vračali.

 

Kleparska popravila

V primeru, da potrebujete kleparske storitve – brez skrbi! V vseh poslovalnicah skupine Flamin Avto poskrbimo za popravilo vašega vozila v celoti.

 

Nadomestno vozilo – ostanite mobilni!

Medtem, ko opravljamo servisna popravila na vašem vozilu, vam nudimo nadomestno vozilo. Ker je število nadomestnih vozil omejeno vam svetujemo, da ob naročilu na servis pri naših servisnih svetovalcih rezervirate nadomestno vozilo. Če bo le to na razpolago, vam bomo z veseljem ustregli.

 

Enostavna prijava na servis

Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko obrazca »On-line prijavnica«. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec.

Po elektronski pošti ali preko telefona vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam predlagal drugega, če bo izbrani termin že zaseden).

 

 

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Podjetje Flamin Avto d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Izjavi o zasebnosti.
 
 
 
 
 

Flamin avto

Flamin Avto d.o.o.
Avtomobilska ulica 12
2000 Maribor

Telefon: 02 450 29 10
E-mail: info@flamin-avto.si 

 
 
 

Lokacije

 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.