Poskrbite za varno in udobno kampiranje

Poskrbite za varno in udobno kampiranje

Na kampiranje se pogosto odpravljamo ravno zato, da bi se preizkusili v preživetju v naravi. Sprijaznimo se z neudobjem, to je pravzaprav namen, da se zopet malo povežemo z naravo in za nekaj dni zaživimo drugače. A vseeno se ne želimo izpostavljati velikemu tveganju in bi radi tudi na terenu užili določeno udobje v trenutkih, ko to najbolj potrebujemo. Zato s seboj še vedno vzamemo opremo, ki nam omogoča prijetno kampiranje brez velikih tveganj. Predvsem moramo poskrbeti za to, da imamo na voljo ustrezno prenočišče, za kar običajno izberemo šotor ali kar šotorsko krilo.

Šotor ali šotorsko krilo?

Na voljo imamo različne rešitve s tega področja. Šotori so najbolj priljubljeni, saj so bolj uveljavljeni in na voljo v širši ponudbi. Poleg tega so bolj prijazni do začetnikov in ponujajo nekoliko boljšo zaščito. Ima pa tudi šotorsko krilo svoje prednosti. Nenazadnje tudi te izdelke lahko dobimo kar na internetu, ima jih recimo trgovina Opremljen.si na https://opremljen.si/oprema-za-bivanje-na-terenu/sotori-sotorska-krila/sotorska-krila. Tako se lahko enostavno dobro opremimo, ne da bi morali posebej iskati prave izdelke.

Šotorsko krilo ima nekatere prednosti, ki jih bomo na terenu s pridom izkoristili. Plus je že ta, da gre za dokaj enostavno opremo, kar je pri preživetju v naravi vedno dobrodošlo. Še bolj pomembno je, da je šotorsko krilo vsestransko in ga lahko uporabimo za različne namene. Odlično se seveda izkaže, če ga napnemo čez površino in uporabljamo kot šotor. A prav tako lahko deluje kot podlaga, lahko tudi kot senčilo ali pa za kakšne druge namene, ki si jih zamislimo. Če imamo pri sebi šotorsko krilo, bomo vedno pripravljeni na nepredvidljive situacije pri kampiranju. 

Moramo pa že vnaprej poskrbeti za to, da je šotorsko krilo kvalitetno in dobro pripravljeno na večje obremenitve. To velja tudi za šotore, saj je to oprema, ki jo pogosto uporabljamo v neugodnih razmerah in pričakujemo odlično delovanje tudi na dolgi rok. Za tak učinek bomo potrebovali kakovosten šotor oziroma šotorsko krilo, to ponudbo pa dobimo pri uglednih znamkah.

savotta-sotor

Vrhunsko opremo ponuja Savotta

Med znamkami, ki posebej izstopajo na področju tovrstne opreme, izstopa znamka Savotta. Čisto možno je, da ta znamka ni tako dobro znana niti tistim, ki se radi odpravljajo na kampiranje – pogosteje namreč dobimo v navadnih trgovinah izdelke tistih znamk, ki se ukvarjajo z masovno proizvodnjo izdelkov za širok krog uporabnikov. Savotta ima nekoliko drugačno ponudbo oziroma predvsem drugačen fokus. Pripravlja namreč opremo za zahtevnejše uporabnike. Njihova oprema je namenjena predvsem vojakom, ki potrebujejo vzdržljivo in prilagojeno opremo na terenu. Prav tako potrebujejo podobne pripomočke lovci in drugi zahtevnejši uporabniki, ki veliko časa preživijo v naravi.

Seveda pa bomo za preživetje v naravi potrebovali opremo tudi tisti, ki se le občasno podajamo na kampiranje in nimamo v mislih kakšnih zelo zahtevnih ali tveganih aktivnosti. Tudi v takšnem primeru se izkažejo vse odlike opreme, ki jo ponuja Savotta. Ti kosi so namreč dobro prilagojeni svoji vlogi.

Odlike znamke Savotta

Pričakujemo lahko, da bodo vsi kosi te opreme povsem prilagojeni uporabi na terenu. Tako ne bo kakšnih nepotrebnih funkcij ali dodatkov, kljub temu pa bo oprema vsestranska. Dobili bomo kakovostno in trpežno opremo, ki je pripravljena na vse mogoče obremenitve. Ob vsem tem je oprema Savotta tudi dokaj priročna in kar se da lahka, da jo dejansko lahko vzamemo s seboj na kampiranje. Vse to so odlike, ki se takoj pokažejo ne glede na to, ob kakšnih aktivnostih opremo uporabljamo.

Dodaten plus je bržkone še ta, da je oprema na voljo kar preko spleta ali v kakšnih vojaških trgovinah. Kljub temu, da gre za ugledno znamko s področja vojaške opreme, torej najdemo njihove izdelke tudi v prosti prodaji.

Pogoji poslovanjaKontakt