Še pravočasno poskrbite za promocijska in poslovna darila

Še pravočasno poskrbite za promocijska in poslovna darila

S tiskanjem naredimo razne izdelke, ki takoj postanejo veliko bolj atraktivni. Na površino namreč lahko natisnemo razne motive, predvsem kakšne barvite podobe, ki takoj pritegnejo pozornost. 

Navsezadnje je odličen primer že tiskanje fotografij, na ta način pripravimo čudovita darila in nepozabne spominke. Podobne odlike kakovostnih tiskovin pa izkoristimo tudi pri obdarovanju za druge namene, recimo tudi pri poslovnih in promocijskih darilih.

Večja tiskarna lahko ponudi širok nabor različnih izdelkov, ki jih je možno pripraviti na ta način. Tiskamo lahko na različne materiale – običajno mislimo na papir in karton, a tiskamo lahko med drugim tudi na les, kovine in tekstil. Poleg tega dobri ponudniki opravljajo še druge storitve za oblikovanje unikatnih daril, recimo vezenje.

Tisk in vezenje na tekstil

Ravno te domiselne možnosti nam nudijo čudovita darila, s katerimi lahko presenetimo vsakega obdarovanca. 

Tisk na tekstil je povsem enostaven in se pogosto opravlja tudi v večjih serijah, pripravljamo recimo promocijske majice ali pa opremo za kakšne skupine. Imamo pa na voljo tudi vezenje, ki je lahko še bolj atraktivna možnost, sploh če pripravljamo darila, s katerimi bi radi naredili res dober vtis. V tem primeru posegamo po nekoliko bolj kakovostnih izdelkih, ki prepričajo z raznimi odlikami, vezenje pa postavi le še piko na i.

Na izbiro imamo številne izdelke, ki jih lahko uporabimo za ta namen. Najbolj značilne so bržkone majice, pri katerih imamo na izbiro zelo ugodne možnosti tiska.

Če se odločimo za vezenje, so pogosto posrečene polo majice, imamo pa takoj še veliko bolj širok nabor možnosti. Lahko se recimo odločimo za kape, torbe, jakne, praktično vse tekstilne izdelke, ki jih lahko obdelamo z iglo. 

Za vezenje se večinoma uporabljajo napredne naprave, tako da je ta postopek zelo vsestranski in prilagodljiv, predvsem pa učinkovit in kvaliteten. Pripravimo čudovita darila, s katerimi bomo naredili odličen vtis.

Promocijska darila so lahko tudi preproste nalepke

Morda se bolj osredotočamo na promocijska darila in se ne želimo oddaljiti od enostavnih tiskovin. Tudi v tem primeru imamo dobre možnosti, sploh če gre le za kakšno malenkost, ki jo priložimo ob interakciji s svojimi strankami ali ciljno publiko. 

Za ta namen je pogosto idealen tisk nalepk, ki nam nudi zelo pestro paleto različnih možnosti.

Promocijske nalepke so lahko izredno posrečene, saj motive za tisk nalepk poljubno oblikujemo. Če imamo kreativnega oblikovalca, bo možno na zelo atraktiven način predstaviti promocijska sporočila. 

promocijska-darila

Takšni motivi so zanimivi in nalepke bodo prejemnikom dejansko v veselje, predvsem pa bo končni izdelek koristen v svoji promocijski vlogi. Še kako dobrodošlo je torej, da je tisk nalepk zelo prilagodljiv in nam omogoča pripravo raznovrstnih nalepk. 

Za domiselno promocijsko kampanjo je pogosto dobrodošlo še to, da je možno tisk nalepk dopolniti s poljubnim izrezom, torej pripravimo nalepke v različnih oblikah in velikostih. Pri večjih tiskarnah dobimo še druge učinke, med katerimi lahko izbiramo.

Tisk nalepk in etiket za proizvodnjo in logistiko

Pogosto pa se tiskajo tudi nalepke za logistiko ali proizvodnjo, v teh panogah potrebujemo ogromno takšnega materiala. Gre za kakšne črtne kode in druge informacije, s katerimi mora biti opremljen vsak izdelek. 

Etikete so izredno pomembne za označevanje izdelkov, takšne nalepke se nato znajdejo tudi na končnih izdelkih, ko romajo na prodajne police in do naposled do kupca oziroma uporabnika. Zato je zelo pomembno, da je tisk nalepk v takšni situaciji brezhiben. 

Pripravljamo nalepke z nujnimi informacijami, pri katerih si ne moremo privoščiti napak. Poleg tega je pomembno, da je tisk prilagodljiv in da lahko pripravimo nalepke oziroma etikete po naročilu, da lahko odgovorimo tudi na kakšne posebne potrebe pri uporabi takšnih nalepk. V proizvodnji in logistiki so takšne rešitve zelo cenjene in iskane.

Pogoji poslovanjaKontakt